Miss Suomi Essi Unkuri kuin seireeni – biksuissa purjeveneellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hallitseva Miss Suomi 2022 Essi Unkuri on kalenterinsa puolesta ollut kiireinen, mutta myös kesälomalle on kuitenkin jäänyt aikaa. Äskettäin hän poseerasi upeassa sosiaalisen median kuvassaan vain harvojen tuntemalla Storsandin uimarannalla Uudessakaarlepyyssä.

Nyt vauhdikas missivuosi on jatkunut kesäloman viimeisen viikon merkeissä purjeveneellä, jonka kannella Essi poseeraa näyttävästi biksuissa. Lomaviikon jälkeen onkin vuorossa paluu esiintymislavoille, sillä hän juontaa kollegansa kanssa festareita Espoossa.

– Viimeinen kesäloma viikko starttasi tänään ja nokka suuntasi kohti Mikkeliä, jossa nautiaan pari päivää mökillä. Viikonloppuna on jännät paikat, kun juonnetaan Alina Voronkovan kanssa Espoon viinijuhlat, Essi Unkuri kertoo kuvansa yhteydessä.