Victoria Beckham paljasti miten rentoutuu: Vodkaa ja kirja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyään muotisuunnittelijana tunnettu takavuosien poptähti Victoria Beckham nousi aikoinaan kuuluisuuteen Spice Girls -yhtyeen jäsenenä. Muutama päivä sitten hän esiintyi karaokessa ja lauloi yhtyeensä hittikappaleen.

Nyt Victoria on paljastanut miten hän rentoutuu kesälomalla. Hän nimittäin julkaisi sosiaalisessa mediassa valokuvan, jossa hän nautiskelee kesäpäivästä tonicilla laimennetun vodkan ja sähköisen kirjan parissa.

Victoria Beckham kohahdutti aikoinaan jättäytymällä pois Spice Girlsin paluukiertueesta vuonna 2019. Hänet kuitenkin nähtiin jälleen yhtyeen riveissä viime vuonna järjestyssä Pride-erikoisesiintymisessä. Tuore karaokeveto on saanut Spice Girls -fanit toivomaan sosiaalisessa mediassa yhtyeen järjestävän uuden paluukiertueen täydellä kokoonpanolla.