Elsa Hosk läpinäkyvässä yöpuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äitinsä puolelta suomalaistaustainen supermalli Elsa Hosk sai helmikuussa esikoisensa poikaystävänsä Tom Dalyn kanssa. Tyttövauva sai suomalaisen etunimen Tuulikki, joka on myös Elsan oman äidin toinen nimi ja löytyy myös Tomin isoäidin nimestä.

Äskettäin Elsa poseerasi upeassa vaaleanpunaisessa bilemekossa, joka olikin läpikuultava ja paljasti sisältönsä. Mitä ilmeisimmin Elsa pitää näistä paljastavista asuista, sillä nyt vuorossa on läpikuultava yöpuku. Kuvan tarkoituksena on esitellä upeaa makuusoppea, mutta asuvalinta varastaa kuitenkin päähuomion.

32-vuotias Elsa Hosk on tullut maailmalla tunnetuksi supermalliksi etenkin toimittuaan Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Elsa Hosk on syntynyt Tukholmassa ja hänen suomalaisen äitinsä nimi on Marja Tuulikki Hosk. Elsan tyttären koko nimeksi tuli Tuulikki Joan Daly.