Olivia Culpo lekotteli biksuissa auringossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo tuli tunnetuksi ympäri maailmaa vuonna 2012 voittaessaan Miss Universum -kilpailut. Nykyisin kaunotar työskentelee myös näyttelijänä ja hänet on nähty muun muassa Amy Schumerin I Feel Pretty -elokuvassa. Missikaunotar on viime aikoina lomaillut näyttävästi ympäri maailmaa.

Nyt Olivia on esitellyt täydellisyyttä hipovaa mallivartaloaan kullankeltaisissa biksuissa, joita hän esittelee sosiaalisessa mediassa useiden kuvien verran. Hän kertoo kuvausten olleen mukavat, mutta varmasti myös katsojille kuvat tuottavat mukavia hetkiä.

30-vuotias Olivia Culpo kertoi taannoin pyrkivänsä syömään terveellisesti 80 prosenttia ajasta ja loput 20 prosenttia hän herkuttelee. Culpo on kokenut saavansa hyvästä ruuasta ja herkuista lohtua, minkä vuoksi hän ei ole halunnut kieltää niitä itseltään. Taannoin Culpo pääsi jo toistamiseen uimapukujen raamatun Sports Illustrated -aikakauslehden maailmankuulun uimapukunumeron sivuille.