Kim Kardashian 15-vuotiaana – tältä näytti vuosia ennen läpimurtoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian tunnetaan ahkerana sosiaalisen median käyttäjänä. Realitytähti ja yrittäjä on rakentanut brändinsä pitkälti sometiliensä, erityisesti Instagramin avustuksella. Äskettäin selvisi, että hän rajoittaa tiukasti lastensa somekäyttöä.

Nyt supertähti on julkaissut sosiaalisessa mediassa itsestään kuvan teini-ikäisenä. Otos on ikuistettu kesällä 1996, jolloin Kardashian oli vielä 15-vuotias ja kansainvälinen läpimurto odotti vielä tapahtumistaan.

Kim Kardashian kertoi taannoin Today-ohjelmassa hankkineensa ex-aviomiehensä Kanye Westin kanssa vanhimmalle tyttärelleen North Westille älypuhelimen joululahjaksi. Puhelimen tarkoituksena oli kuitenkin helpottaa tytön ja vanhempien yhteydenpitoa, ei someuran aloittaminen. Kardashianin mukaan North on liian nuori sosiaaliseen mediaan.