Sonyn lisälaite tekee iPhonesta kannettavan Playstationin

Digi Pelit · Tim Isokivi

Teknologiajätti Sony on ryhtynyt yhteistyöhön älypuhelimien lisälaitteita valmistavan Backbonen kanssa. Yhteistyön tuloksena yhtiöt lanseeraavat iPhonelle Backbone One -laitteen, jonka avulla puhelin muuttuu kannettavaksi Playstationiksi.

Backbone One Playstation Edition on virallinen PS-versio alkuperäisestä Backbonesta. Uusi laite muistuttaa muotoilultaan, väritykseltään ja ominaisuuksiltaan Playstation 5 -konsolin Dualsense-ohjainta.

iPhonen PS Remote Play -ominaisuuden avulla PS4 tai PS5 -pelit voi striimata konsolista älypuhelimen ruudulle. Backbone Onen ansiosta omonaisuus muuntaa iPhonen tavallaan todelliseksi PS-käsikonsoliksi.

Backbone One Playstaystation Editionin suositushinta on Yhdysvalloissa 99,99 dollaria. Toistaiseksi tiedossa ei ole, koska ohjain saapuu myyntiin Suomessa.