Mikä kurvitar! Christina Aguilera esitteli rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera nousi maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen teinitähtenä vuosituhannen vaihteessa Genie in the Bottle -hitin myötä. Viime aikoina Christina on puhunut avoimesti häneen kohdistuvista ulkonäköpaineista ja siitä, kuinka hän lopulta alkoi arvostamaan vartaloaan.

Tällä kertaa Xtina on esitellyt rantakuntoaan sosiaalisen median seuraajilleen. Näyttävä popkaunotar poseeraa julkaisemassaan kuvakoosteessa tyylikkäissä valkoisissa biksuissa. Maisemat ovat kuin lomaparatiisista.

Viime vuoden joulukuussa 40 vuotta täyttänyt Christina Aguilera rakastaa kameralle laittautumista, mutta hän kertoi taannoin itsensä arvostamisen olevan tärkeintä. Tähden mukaan hän haluaa opettaa sen myös kuusivuotiaalle Summer-tyttärelleen. Taannoin hän kertoi vihanneensa huippulaihana olemista ja ryhtyneensä keräämään painoa täytettyään 21 vuotta.