Britney Spearsin paljastuskirja viivästyy – taustalla yllättävä syy

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Britney Spearsin uutisoitiin taannoin julkaisevan elämänsä ja uransa lukuisiin käänteisiin sekä skandaaleihin paneutuvan kirjan. Odotettu paljastuskirja on jo valmis, mutta sen julkaisu viivästyy jokseenkin yllättävästä syystä.

Britney Spearsin kirjan oli määrä ilmestyä tammikuussa Simon & Schuster -kustantamon toimesta. Maailmanlaajuinen paperipula on kuitenkin TMZ-sivuston mukaan laittanut suunnitelmat uusiksi. Toistaiseksi tiedossa ei ole, milloin kirja saadaan ulos.

Paperipulan taustalla on lukuisia syitä. Painettujen kirjojen suosio kasvoi räjähdysmäisesti pandemia-aikana, minkä vuoksi paperin toimituksissa on ollut viivästykisä. Lisäksi paperialaa on ravistellut irtisanoutumisien aalto.

Britney Spearsin kirjastaan allekirjoittama sopimus oli jopa 15 miljoonan dollarin arvoinen. Kyseessä on yksi kaikkien aikojen suurimmista elämänkertakirjasta tehdyistä kustannussopimuksista.