Christina Aguilera pulahti uima-altaaseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera nousi maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen teinitähtenä vuosituhannen vaihteessa, mutta sittemmin ura on hiipunut selvästi. Viime vuosina Christina on puhunut useasti ulkonäköpaineista ja siitä miten hän arvostaa omaa vartaloaan.

Nyt Christina on myös esitellyt samaista vartaloaan upeissa kuvissa, joissa hän poseeraa valkoisissa biksuissa uima-altaan reunaan viettelevästi nojaillen.

Viime vuoden joulukuussa 40 vuotta täyttänyt Christina Aguilera rakastaa kameralle laittautumista, mutta hän kertoi taannoin itsensä arvostamisen olevan tärkeintä. Tähden mukaan hän haluaa opettaa sen myös kuusivuotiaalle Summer-tyttärelleen. Taannoin hän kertoi vihanneensa huippulaihana olemista ja ryhtyneensä keräämään painoa täytettyään 21 vuotta.