Kendall Jenner esitteli biksuvartalonsa – kasvot eivät mahtuneet kuvaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallina nykyisin työskentelevä 26-vuotias realityjulkkis Kendall Jenner erosi taannoin koripalloilija Devin Bookerista kahden vuoden seurustelun jälkeen. Eron syyksi kerrottiin toisistaan poikkeavat tulevaisuuden suunnitelmat. Sittemmin Kendall on keskittynyt brändeihinsä ja mallintöihin.

Tällä kertaa Kendall poseeraa Instagramissa kuvaparissa, joista toisessa häneltä on rajattu kasvot pois kuvasta. Päähuomio pyritään siis kiinnittämään mallikaunottaren vartaloon ja sen yllä oleviin biksuihin.

Kendall ja Devin juhlivat yhdessä Kourtney Kardashianin ja Travis Barkerin häitä Italiassa, mutta pian sen jälkeen he päätyivät erilleen. Sisäpiiriläinen vihjasi, että Kendall oli se, joka yllytti eroon. Hän halusi tilaa, mutta toivoo, että he edelleen välittävät toisistaan ja saavat asiansa kuntoon.