Portion Boysin Kyläbaaria striimattu jo 8 000 000 kertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu suomalainen Portion Boys -yhtye on nauttinut suuresta suosiosta jo vuosia, mutta Matin ja Tepon kanssa tehty Vauhti kiihtyy nosti taannoin yhtyeen kaikkien tietoisuuteen. Kappaletta on kuunneltu Spotifyssä jo yli 14 miljoonaa kertaa, mutta se ei toki ole yhtyeen ainoa jättihitti.

Nyt Portion Boysin aikaisempi hitti, Kyläbaari, on ylittänyt merkittävän rajapyykin Spotifyn striimauksissa. Kyläbaari ylitti nimittäin nyt jo kahdeksan miljoonaan striimauksen rajan, eli toisin sanoen kappale tuplaplatinarajan. Yhtye juhlisti tärkeää merkkipaalua Kiteen Karhurockissa.

– Kyläbaari striimasi tuplaplatinaa eli ylitti 8.000.000 striimauksen rajan! Ihan mieletöntä!! Tää biisi on myös edelleen todella upeasti radiosoitossa, joten kyllä porukka osaa kannatella! Iso kiitos kaikille, Portion Boys muisti fanejaan somessa.