Video: Stranger Things -tähti jammaili Metallican kanssa – fanitus oli molemminpuolista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi Netflixin Stranger Things -sarjan uusista tähdistä on brittiläinen Joseph Quinn. Hän näyttelee tuoreella kaudella heavy metal -fani Eddie Munsonia, joka joutuu keskelle vaarallisia ja yliluonnollisia tapahtumia oltuaan väärässä paikassa väärään aikaan.

Quinnin näyttelemä Munson esittää Metallican Master of Puppets -kappaletta kitaralla uuden kauden keskeisessä kohtauksessa. Tähti pääsi taannoin tapaamaan Metallican Lollapalooza-festivaalin takahuoneessa ja jopa jammailemaan yhtyeen kanssa. Tapaamisesta kuvattu video on sittemmin julkaistu sosiaalisessa mediassa.

Fanitus oli molemminpuolista, sillä Metallican laulajakitaristi James Hetfield hehkutti olevansa Stranger Things -fani. Hetfieldin mukaan hän on katsellut sarjaa lastensa kanssa ensimmäiseltä kaudelta lähtien. Metallica myös hehkutti kappaleensa käyttöä sarjassa taannoisessa Instagram-julkaisussaan.