Kristin Cavallari: ”Avioero oli elämäni paras ratkaisu”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähti Kristin Cavallari avasi äsken ajatuksiaan liittyen avioeroon lastensa isän Jay Cutlerin kanssa. Hän kuvailee eron olleen paras asia, mitä hän on koskaan tehnyt elämässään.

– Ero on inspiroinut minua olemaan paras versio itsestäni. Voin olla yhtä hyvä lapsilleni kuin itselleni. Jos olen onneton, niin minulla ei ole heille mitään annettavaa. Olin suhteessa, jossa olin todella onneton, eikä se toiminut minulle. Ja tiesin sisimmässäni pitkään, että minun oli lähdettävä pois. Se oli pelottavin asia, jonka olen koskaan tehnyt, mutta sen lisäksii se oli myös paras päätös itseni kannalta, Kristin Cavallari kertoi School of Greatness -podcastin haastattelussa.

Cavallari kertoo avioeron opettaneen, että hän selviää kaikesta. Hän on tyytyväinen vanhenemiseen ja siihen, että elämästä tulee järkevämpää. Laguna Beach -ohjelman tähti meni naimisiin entisen NFL-pelaaja Jay Cutlerin kanssa vuonna 2013. Heillä on kolme alakouluikäistä lasta.

– Elämä on todella jännittävää nyt. Ja olen vain valmis kaikkeen, mitä se minulle tarjoaa.