Mitä ihmettä? Megan Fox ja Kourtney Kardashian puolialastomina sylikkäin vessanpöntöllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Machine Gun Kelly ja näyttelijä Megan Fox menivät taannoin kihloihin. Poptähden mukaan hän suunnitteli Foxille sormuksen, jota kihlattu ei saa pois kädestään satuttamatta itseään. Artisti, oikealta nimeltään Colson Baker, suunnitteli sormuksen yhdessä koruseppä Stephen Websterin kanssa. Mies perusteli erikoista sormusta sillä, että rakkaus on tuskaa.

Nyt Megan Fox on hämmästyttänyt julkaisemalla sosiaalisessa mediassa kuvakoosteen, jossa hän ja Kourtney Kardashian poseeraavat puolialastomina eri asennoissa ja paikoissa. Eräässä kuvassa he istuvat sylikkäin vessanpöntöllä.

Megan Fox ei tunnetusti piilottele vartaloaan, joten hän nauttii upeiden avujensa esittelemisestä niin sosiaalisessa mediassa kuin lehtien palstoillakin. Ennen äskettäin tapahtunutta paluuta julkisuuteen Megan Fox eli vuosia hiljaiseloa parrasvaloista. Foxin fanit toivovat hänen saavan pian taas merkittäviä elokuvarooleja.

Päivitys: Korjattu Kardashianin nimi. Kuvissa siis Kourtney, ei Khloe.