Humalainen ajeli golfautolla moottoritiellä viskipullon kanssa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Florida tunnetaan osavaltiona, josta kantautuu usein hämmentäviäkin rikosuutisia. Ne ovat synnyttäneet jopa monenlaisiin kommelluksiin päätyvän Florida Manin eli Florida-miehen käsitteen. Nyt otsikoihin on kuitenkin noussut Florida-nainen.

Floridan vilkkaimpiin lukeutuvalla Interstate 95 -valtatiellä pysäytettiin lauantaina 30. heinäkuuta golfautolla päihtyneenä avoimen Jack Daniels -viskipullon kanssa ajellut nainen. Golfautoja ei ole tarkoitettu moottoriteille, ja useissa Yhdysvaltojen osavaltiossa avoimen alkoholipullon pitäminen ohjaamossa ajon aikana on rikos.

Naisen oli huomannut rekkakuski, joka onnistui saamaan tämän pysäyttämään golfautonsa tien reunalle. Humalainen nainen oli yrittänyt jatkaa ajoaan, mutta rekkakuski onnistui nappaamaan hänen avaimensa pois. AP-uutistoimiston mukaan poliisin sittemmin pidättämää naista epäillään julkijuopottelusta, häiriökäytöksestä ja virkavallan vastustamisesta.