Westcoast Motor Show syyskuussa Vaasassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasan liepeillä Mustasaaren Botniahallissa järjestetään syyskuun alussa 3. – 4. syyskuuta 2022 Westcoast Motor Show, joka on pohjanmaan suurin harrasteajoneuvonäyttely. Näyttelyssä on esillä USA, Tuning, Classic ja Race-kalustoa sekä muun muassa moottoripyöriä ja moottorikelkkoja.

Lauantaina ja sunnuntaina järjestettävässä tapahtumassa esiteltävässä kalustosta valtaosa on uniikkeja, täysin itse rakennettuja kaunottaria. Valikoima tulee olemaan todella laaja, sillä 12 000 neliömetrin alalle mahdutetaan lähes 300 ajoneuvoa. Mukana on myös monia alan yrityksiä esittelemässä omia tuotteitaan ja palveluitaan.

Näyttelyn järjestäjänä toimii vaasalainen harrastajakerho Westcoast Street Cruisers ry. Yhdistys on perustettu huhtikuussa 2014, mutta kerhon aktiivit ovat rakentaneet autoja ja moottoripyöriä jo 1970-luvulta lähtien. Ryhmä on lisäksi ollut mukana kilpailutoiminnassa ja järjestänyt tapahtumia.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.