Alessandra Ambrosio käänsi katseet kentällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Aktiiviuransa taannoin jättänyt kaunotar on esitellyt viime aikoina muun muassa omaa rantavaatemallistoaan, joten malliura on jatkunut.

Nyt Alessandra on kuvattu leppoisasti beach volley -ottelussa, jossa hänellä ja ystävällään oli tuttuun tapaan yllään niukat biksut. Lajissa on ympäri maailmaa viime aikoina käyty vääntöä siitä miten niukat biksut lajissa sallitaan. Ambrosio tuskin otti aiheeseen kuitenkaan kantaa.

Alessandra Ambrosio erosi pari vuotta sitten Jamie Mazurista, jonka kanssa hänellä on kaksi lasta, 13-vuotias tytär Anja ja yhdeksänvuotias poika Noah. Perhe on viettänyt viime aikoina runsaasti aikaa ympäri maailmaa lomaillen ja elämästä nauttien.