Auto törmäsi karhuun Kiteellä – eläin menetti henkensä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kiteellä tapahtui myöhään tiistai-iltana karhuonnettomuus. Puhoksentiellä Kiteen suuntaan vähän ennen puolta yötä ajanut henkilöauto törmäsi tielle tulleeseen karhuun. Karhu osui ajoneuvon keulaan ja siitä edelleen tuulilasiin.

Karhu oli paennut törmäyksen jälkeen metsään. Poliisin mukaan auto vaurioitui pahasti törmäyksessä, mutta kaikki kolme sisällä olleista henkilöistä selvisivät odottamattomasta tilanteesta säikähdyksellä. Karhu sen sijaan löytyi kuolleena ojasta lähellä onnettomuuspaikkaa.

Itä-Suomen poliisin rikosylikonstaapeli Kimmo Kinnunen kommentoi STT:lle karhukolareita tapahtuvan toisinaan Itä-Suomessa, vaikka aivan jokapäiväisiä ne eivät ole. Viranomaiset selvittävät parhaillaan, oliko onnettomuudessa menehtyneellä naaraskarhulla pentuja.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.