Junaliikenne keskeytyi yllättävästä syystä – 50-kiloinen kilpikonna vaelteli rautatiellä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian rautatieliikenteessä ilmeni heinäkuussa häiriöitä epätavallisen kuumien helteiden laajennettua rautateiden terästä. Elokuun alussa raideliikenteessä oli ongelmia vielä erikoisemmasta syystä.

Rautatieyhtiö Rain Anglian mukaan junaliikenteessä oli maanantaina 1. elokuuta viivästyksiä. Ne johtuivat 50-kiloisesta kannuskilpikonnasta, joka oli päättänyt vaeltaa rautatietä pitkin. Kannuskilpikonna on maailman kolmanneksi suurin maakilpikonnalaji.

Clyde-niminen kilpikonna ehti joutua yhden ohi kiitäneen junan hipaisemaksi, mutta kärsi onneksi vain lievistä vammoista. Rail Anglian tiedotteen mukaan Clyde on lemmikkikilpikonna, joka oli onnistunut pääsemään karkuun omistajaltaan. Eläin tullaan palauttamaan pian turvallisesti takaisin kotiinsa.