Koneen piti lentää Roomaan – pyöri kaksi tuntia Gatwickin yläpuolella ja palasi takaisin

Matkailu Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Roomaan Iso-Britanniasta lentämässä olleita matkustajia odotti sunnuntaina 31. heinäkuuta karvas pettymys. Matkustajakone ei ikinä saapunut määränpäähän, vaan palasi lähtöpaikkaansa oltuaan kaksi tuntia ilmassa.

Vueling-lentoyhtiön Airbus A320 -kone nousi ilmaan Gatwickin lentokentältä noin kello 3:32. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin kone poikkesi reitiltään. Matkustajakone pyöri noin kahden tunnin ajan ympyrää Gatwickin yläpuolella matalalla korkeudella.

Koneessa olleen Francesco Riccin twiitin mukaan matkustajille ilmoitettiin, että lentokoneessa oli liikaa polttoainetta. Matkustajakone lensi seuraavana päivänä aikataulussa Espanjan Barcelonaan ilman ongelmia. Vueling ei toistaiseksi kommentoinut asiaa tapauksesta uutisoineelle Business Insider -lehdelle.