Nicole Zavala biksuissa epätodellinen näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Nicole Zavala on muokannut kauneusleikkausten avulla koko elämänsä. Naisen ulkonäkö auttaa hänen julkisuudenjanoaan ja huomion saavuttamista. Hän on luvannut, että aikoo olla vuonna 2022 entistäkin upeampi ja rikkaampi. Zavala on käyttänyt kauneusleikkauksiin yhteensä 100.000 dollaria, jonka tuloksia hän esittelee mielellään sosiaalisen median seuraajilleen.

Nyt Nicole on esitellyt kauneusleikkaustensa tuloksia kuvakoosteessa, jossa hän lausuu samalla jotain tyhjiä korulauseita. Niiden sijaan varsinkin miesten huomio toki kiinnittyy vain ja ainoastaan Nicolen vartaloon, josta on vaikea hakea enää mitään luomua.

Kerroimme aiemmin hänen äitinsä kauhistuneen, kun näki Nicolen kiristäneen silmäluomiaan. Kuten moni muukin plastiikkakirurgian turvin itsetuntoaan kohottava, on myös Nicole ollut aiemmin koulukiusauksen uhri.