Uutta Star Wars -sarjaa pukkaa – katso Rogue Onen esiosan traileri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disneyn Star Wars -televisiosarjojen määrä kasvaa tänä syksynä. Disney Plus -palveluu syyskuussa ilmestyvä Andor joka kertoo tapahtumista ennen vuonna 2016 ilmestynyttä Rogue One -elokuvaa.

Andor-sarja kuvaa Imperiumia vastaan taistelevien kapinallisten alkuvaiheita elokuvatrilogioiden välisenä aikana. Keskeisenä hahmona on Cassian Andor, jonka rooliin palaa meksikolaistähti Diego Luna. Muissa päärooleissa ovat Stellan Skarsgård, Genevieve O’Reilly ja Forest Whitaker.

Andorista esimakua antavan ensimmäisen trailerin perusteella luvassa on varsin elokuvamaista ison skaalan toimintaa. Sarja alkaa Disney Plus -palvelussa 21. syyskuuta, jolloin sen kolme ensimmäistä jaksoa julkaistaan. Ensimmäinen kausi kattaa yhteensä 12 jaksoa.