Pussycat Doll palvoi aurinkoa – muistatko tämän kaunottaren?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paluun tehneen The Pussycat Dolls -tyttöbändin vaalea kaunotar Ashley Roberts on viime aikoina haalinut itselleen suuren fanijoukon sosiaalisessa mediassa. Robertsin hauskat tarinat, vaikuttavat tanssivideot sekä näyttävät bikinikuvat ovat onnistuneet pitämään ihmiset viihdytettyinä.

39-vuotias Ashley nähdään tällä kertaa nauttimassa kesäisistä tunnelmista ja ottamasta aurinkoa terassilla. Yllään kaunottarella on vaaleanpunaiset biksut.

Taannoin Ashley Roberts esitteli videollaan kotitreeniään valkoisessa pienessä topissa ja pikkuhousuissa. Nainen on ottanut tarvikkeikseen vain jumppamaton, valkoviiniä ja viinilasin. ”Kyse on tasapainosta”, Roberts kommentoi videotaan, jossa hän teki jumppaliikkeitään turkoosit korkokengät jalassaan.