Ruotsin miljonääriäidin tyttären housut eivät pysy jalassa – sensuuriakin tarvittiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsin miljonääriäidit televisio-ohjelmasta tutuksi tulleen realitypersoona Gunilla Perssonin tytär Erika Persson on ollut jo vuosien ajan arvostelun kohteena joidenkin mielestä liian rohkeiden kuviensa takia. Nykyisin Erika on 20-vuotias, mutta saanut jo vuosia sitten Gunilla-äidiltään siunauksen poseerauksilleen.

Äitinsä jalanjäljissä mallikuvissa jo jonkin aikaan poseerannut Erika on nyt poseerannut hieman toisaalla kuin virallisissa mallikuvissa, ja jostain syystä hänen housunsa eivät näyttäneet pysyvän kovin hyvin ylhäällä kuvissa. Erästä kuvaa jouduttiin kaiken lisäksi sensuroimaan, ettei se rikkkoisi somepalvelun rajoja.

Etenkin keski-ikäiset naiset ovat paheksuneet viime aikoina Erikan somekuvia. Osa ihmisistä on myös puolustellut nuorta televisiotähteä, sillä hoikat eivät heidän mukaansa ansaitse arvostelua osakseen siinä missä eivät lihavatkaan. Tärkeintähän on olla terve, olipa vartalo minkä mallinen tahansa. Erika on joka tapauksessa monille ikätovereilleen roolimalli, jonka suosiota paheksunta vain kasvattaa.