Tommy Lee mursi kylkiluunsa – soitti silti yhtyeen paluukiertueella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mötley Crüen rumpali Tommy Lee joutui aiemmin tänä kesänä keskeyttämään omalta osaltaan yhtyeen paluukiertueen ensimmäisen keikan. Syynä olivat tuolloin hänen murtuneet kylkiluunsa. Samalla nähtiin, että mies kykenee soittamaan myös vammautuneena.

Mötley Crüen kiertue alkoi torstaina 16. kesäkuuta Yhdysvaltojen Atlantassa sijaitsevassa Truist Parkissa. Kylkiluunsa kahta viikkoa aikaisemmin murtanut Tommy Lee soitti kuitenkin vastoin lääkärin määräystä rumpuja lavalla viiden ensimmäisen kappaleen ajan.

– Olen lepäillyt ja parannellut itseäni. Lääkäri sanoi etten saisi soittaa ollenkaan, mutta tiedätte minun olevan itsepäinen. Tykittelen kivuista huolimatta jokaisella keikalla niin monta kappaletta kuin pystyn, Lee kertoi Instagramissa.

Mötley Crüen kiertueella on mukana myös Black Sabbath -rumpali Tommy Clufetos. Hän astuu rumpujen taakse silloin, kun Tommy Lee ei enää kykene soittamaan itse.