Jussi Hakulisen kuolema koskettaa artisteja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset saivat tänään suru-uutisen, kun tieto säveltäjä-sanoittaja Jussi Hakulinen poismenosta tavoitti heidät. Olli Lindholmin kanssa Yö-yhtyeen vuonna 1981 perustanut Hakulinen menehtyi 57-vuotiaana. Hän ehti tehdä mittavan uran suomalaisen musiikin parissa ja tuotannosta erityisesti Joutsenlaulu on jo kiinteä osa suomalaista musiikkihistoriaa.

Suomalaiset musiikkialan tähdet ovat tänään esittäneet sosiaalisessa mediassa surunvalittelujaan Hakulisen poismenon johdosta ja osa on muistellut kohtaamisiaan Hakulisen kanssa vuosien varrella. Eräs heistä on Herra Ylppö.

– Olit oikea taiteilija. Levy-yhtiöt kyselivät sinulta hittejä, mutta et sinä mikään tehdas ollut. Muutama kuukausi sitten soitit ja puhuimme yli tunnin. Musiikkibisneksestä, Ollista, elämästä ja tulevasta Yön Viimeinen Varietee -konsertista. Lähetit minulle Porisperen keikan tallenteen. Se oli hyvä. Pariin viimeiseen puheluusi en vastannut. Oli jotain muuta. Harmi, Herra Ylppö kirjoittaa.

Clifters-yhtyeen laulajana ja kitaristina tunnetuksi tullut Jiri Nikkinen kertoo tutustuneensa Jussi Hakuliseen vuonna 1991 hotellin uima-altaalla Kreetalla.

– Viime vuosina ei paljon tapailtu, mutta ystävyys säilyi. Olit hauska mies. Täynnä itseironiaa, etkä ottanut itseäs liian vakavasti. R.I.P Jussi Hakulinen Hyvää matkaa Jussi. Lämmin osanottoni läheisille, Nikkinen kirjoittaa Facebookissa.