Apulanta julkaisee uuden levyn: ”Kuulostaa toiselta levyltä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin massiivisella konsertilla tasavuosiaan juhlinut ja kesäfestareille aktiivisesti esiintynyt Apulanta-yhtye jatkaa juhlintaansa uudella levyllä ja levyn kiertueella. Sielun kaltainen tuote -albumi ilmestyy 14. lokakuuta.

– Sielun kaltaisen tuotteen tekoprosessi alkoi jo Make nu metal great again -EP:llä, joka on ikään kuin levyn esinäytös. Kun pandemia turahti päälle, ajateltiin käydä tosissaan levyn kimppuun. No, ensin toki rakennettiin oma studio Apulandiaan, joten ei se prosessi aivan salamana edennyt. Hauskaa oli kyllä, Toni Wirtanen kertoo uuden levyn tekemisestä.

– Erityisen ylpeä olen nimenomaan siitä, että Sielun kaltainen tuote kuulostaa äkkiseltään bändin toiselta tai kolmannelta levyltä. Ei kolmanneltatoista, Sipe Santapukki jatkaa.