Kimi Räikkönen kuvattiin valmistautumassa Nascar-kisaan: ”Jäämies on talossa”

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kimi Räikkönen lopetti F1-uransa viime kauden jälkeen, mutta kilparatoja hän ei ole vielä jättänyt taakseen. Räikkönen ajaa Nascar-sarjassa yhden osakilpailun Trackhouse Racing -tallin autolla New Yorkissa 21. elokuuta.

Nyt Räikkönen on kuvattu tutustumassa Nascar-sarjan autoonsa ja istumassa sen penkille. Chevrolet Camaro ZL1 -auto odottelee vielä viimeistelyä ennen kilparadalle siirtymistä. Kuvia jaettiin Twitterissä Trackhouse Racingin ja Nascar-aiheisen Project 91:n tileillä.

– Jäämies on talossa, tallin twiitissä kirjoitettiin.

Räikkönen tulee toistaiseksi ajamaan Nascar-sarjassa vain yhden osakilpailun. On kuitenkin mahdollista, että hän istuu kilpa-auton ratin taakse vielä tulevaisuudessakin. Räikkösen paljastettiin aikaisemmin tänä vuonna ryhtyvän myös Kawasakin motocross-tehdastiimin johtajaksi yhdessä Antti Pyrhösen kanssa.