Autovaras piiloutui poliisilta jättimäisen pehmonallen sisään – jäi silti kiinni

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Autovaras on jäänyt Iso-Britanniassa kiinni kekseliäästä piilopaikastaan huolimatta. Hän yritti piilotella virkavallalta suurikokoisen pehmolelun sisällä.

18-vuotias Joshua Dobson oli etsintäkuulutettuna Manchesterissa autovarkaudesta ja liikennerikkomuksista epäiltynä. Poliisi etsi teiniä heinäkuussa kotietsinnässä ensin tuloksetta. Lopulta poliisit kuitenkin huomasivat yllätyksekseen talossa olleen pehmonallen näyttäneen siltä, kuin se olisi hengittänyt.

Dobson oli tehnyt pehmonalleen reiän ja piiloutunut sen sisään. Hänet tuomittiin rikoksistaan yhdeksän kuukauden rangaistukseen 5. elokuuta. Poliisi kommentoi BBC:n mukaan nuorukaisen viettävän nyt aikaa nallen sijaan vankilan sellin sisällä.