1990-luvun televisiosuosikit yhteiskuvassa – Tea Khalifa törmäsi Marco Bjurströmiin Kaliforniassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tea Khalifa ja ja Marco Bjurström nousivat molemmat julkisuuteen 1990-luvulla huippusuosittujen tv-ohjelmien kautta. Khalifa oli yksi Jyrki-nuortenohjelman juontajista, Bjuström puolestaan juonsi Bumtsibum-viihdeohjelmaa. Nyt kaksikko on poseerannut yhteiskuvassa Instagramissa.

Nykyään Yhdysvalloissa asuva Khalifa kertoo yllättäen tavanneensa Bjurströmin ja tämän kumppanin Peterin Los Angelesin Venice Beachilla. Kolmikko päätti poseerata aurinkoisessa kuvassa, jonka tähti jakoi sosiaalisessa mediassa.

– Kun vahingossa törmäät vanhoihin suomalaisystäviin aamukävelylläsi elokuviin, Khalifa kirjoitti emojien kera.

Tea Khalifan uutisoitiin viime syksynä saaneen Yhdysvalloissa roolin suositussa Greyn anatomia -sarjassa. Bjurström on puolestaan toiminut viime vuosina esimerkiksi ohjaajana niin teatterin ja oopperan puolella.