Mies myi juustotikkua – ilmoitti siitä valtavalla mainostaululla

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadan Ontarion keskustassa liikkuneita on on odottanut yllättävä näky. Dundasin vilkkaalle aukiolla sijaitsevaan kylttiin on ilmestynyt mainos, jossa halutaan eroon jääkaapista löytyneestä narujuustosta. Se on poikinut jo 200 tarjousta.

Mainoksen mukaan juusto on edelleen alkuperäisessä pakkauksessa, ja siitä otetaan vastaan vaihtotarjouksia. Ilmoittaja varoittaa antamasta kehnoja tarjouksia. Mainoksen taustalla on 48-vuotias Angel Domingo, joka löysi avaamattoman juuston uuden kotinsa jääkaapista.

Domingo kertoo Narcity-lehdelle tehneensä juustoista ilmoituksen Kijiji-myyntisivustolle. Kun vastauksia ei ilmaantunut, päätti hän mainostaa sitä näkyvimmin. Mainos on näkyvillä kahden viikon ajan.

Käteisen rahan sijaan Domingo haluaa vaihtokaupassa jotain erityisempää. Tähän mennessä hänelle on tarjottu esimerkiksi persialaisrotuista kissaa, vanhaa betoniautoa ja jopa tyttöystävää. Edelleen oikeaa tarjousta odottava mies ei ole paljastanut, kuinka paljon hän maksoi mainoskyltin vuokraamisesta.