Lamar Odomin vanha suola janottaa: ”Ottaisin hänet takaisin koska tahansa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen ammattikoripalloilija Lamar Odom on haikaillut entisen tyttöystävänsä, näyttelijä Taraji P. Hensonin perään. Mies jätti naisen aikanaan Khloe Kardashianin takia. Nyt hän haluaisi lämmittää suhteen uudelleen romattiselle tasolle.

– Rakastan Tarajia. Se on rakkausasia. Kyse on siitä ketä rakastat, Lamar Odom perustelee Page Sixille haikailuaan.

Lamar Odom pitää Taraji P. Hensonia parempana kuin ex-vaimoa Khloé Kardashiania. Pari seurusteli vuonna 2009, ennen kuin hän meni naimisiin Kardashianin kanssa. Odom kehuu Hensonia mainioksi naiseksi, joka on kasvatettu oikein ja hän kunnioittaa etenkin näyttelijättären arvomaailmaa. Odom toivoo, että voisi tavata hänet pian uudestaan.