Demi Moore sykähdytti rantatunnelmissa – vartalo hipoo yhä täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Demi Moore aloitti uransa Hollywoodissa jo 1980-luvun alkupuolella. Läpimurtonsa 1990-luvulla lukuisissa menestyselokuvissa tehnyt 58-vuotias tähti on useasti osoittanut iän olevan vain numero. Hän on muun muassa tähdittänyt Andie Swim -vaatemerkin kampanjaa.

Miljoonien miesten takavuosien päiväuni nähtiin taannoin esittelemässä biksuvartaloaan rantamaisemissa, ja nyt teema on säilynyt samana. Näyttelijäkaunotar poseeraa tuoreessa kuvassaan tyylikkäänä suurikokoisen kumiveneen kannella. Hän oli nauttimassa kesäpäivästä merellisissä tunnelmissa.

Demi Moore oli aikoinaan naimissaa Bruce Willisin kanssa ja heille syntyi kolme tytärtä, Rumer, Scout ja Tallulah Willis. Näyttelijä on nähty viime vuosina muun muassa televisiosarjoissa Empire, Brave New World ja Dirty Diana.