Mikä kaunotar! Reese Witherspoon esitteli tyttärensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-näyttelijä Reese Witherspoon tuli aikoinaan tunnetuksi muun muassa Walk the Line, Julmia aikeita ja Blondin kosto -elokuvarooleistaan. Viime vuosina erityistä huomiota on alkanut saamaan myös naisen tytär, joka muistuttaa hyvin paljon äitiään ulkonäkönsä puolesta.

46-vuotiaan Reese Witherspoonin 23-vuotias tytär Ava Philippe on nyt ollut nauttimassa ravintolan lounaasta yhdessä äitinsä kanssa. Monissa medioissa on viime vuosina todettu äidin ja tyttären olevan hyvin samannäköisiä, mikä toki näistäkin kuvista selviää.

Aika näyttää tuleeko Ava Philippe joskus tekemään maailmanlaajuisesti tunnustettua uraa esimerkiksi mallina tai näyttelijänä. Ainakin ulkoisesti hänellä on kaikki siihen tarvittavat ominaisuudet.