Blockfesteillä massiiviset jatkot – paikkana Nokia Areena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään iltapäivällä Tampereen Ratinanniemen festivaalipuistossa ja stadionilla käynnistyvä Blockfest marssittaa esiintymislavoille nimekkään artistijoukon, jonka päätähtenä nähdään itseoikeutetusti supertähti 50 Cent. Bileet eivät kuitenkaan lopu vielä Ratinanniemeen, vaan luvassa on useita jatkopaikkoja.

Virallinen Arena After Party järjestetään historiallisesti Tampereen uudella Nokia Arenalla, jossa on viime aikoina nähty paitsi jääkiekon MM-kisat myös monien maailmantähtien konsertteja. Blockfestin jatkoilla areenalle on rakennettu kolme biletilaa, joissa juhlitaan perjantaina ja lauantaina iltakymmenestä aamuneljään saakka.

Main Stagella esiintyy tuottajatähti MD$ vierailijoineen, Viral Clubin puolella juhlitaan DJ-vetoisesti tuoreiden hittien tahdissa ja Classics Roomissa nostetaan polvea tuttujen old school rap -klassikoiden parissa. Areenalla ravintolat ovat auki koko yön ja luonnollisesti siellä on sisävessat.