Angelina Jolien ja Brad Pittin entinen lastenhoitaja: ”Talossa ei ollut sääntöjä tai rutiineja”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entisellä Hollywoodin megaparilla, Angelina Joliella ja Brad Pittillä on kuusi lasta. Jokaisella lapsella on ollut oma henkilökohtainen hoitaja, mutta osa lastenhoitajista on irtisanoutunut perheen kotiolojen vuoksi.

Brad Pittin ja Angelina Jolien lapset, eli Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox ja Vivienne, ovat kaikki jo yli 14-vuotiaita. Pikkulapsiaikana talossa on kuitenkin riittänyt ääntä ja meininkiä, mikä käy uskominen perheen entistä lastenhoitajaa. Hän on antanut nimettömänä haastattelun In Touch -lehdelle.

Lastenhoitajan mukaan perheessä ei ollut sääntöjä tai rutiineja. Perhe matkusteli paljon, lapset kävivät kotikoulua ja leikkivät – sekä riitelivät – ainoastaan keskenään. Lapset saattoivat aloittaa aamunsa makeisilla tai pizzalla, jos olivat edes käyneet nukkumaan yön aikana.

Perheessä oli 6-9 lastenhoitajaa, mutta osa irtisanoi itsensä käsittämättömien työolosuhteiden vuoksi. Heidän avioliittonsa viimeisenä vuonna Angelinan veli James muutti hoitamaan lapsia, Mirror uutisoi.