Historian erikoisin juoksukilpailu? Osallistujat kuin jurakaudelta

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Washingtonin osavaltiossa järjestettiin tannoin juoksutapahtuma, joka oli kaukana perinteisestä yleisurheilusta. Kaikki osallistujat olivat pukeneet päälleen dinosauruspuvut.

Auburnsin Emerald Downs -radalla saapui sunnuntaina yli 150 osanottajaa. He pukivat päälleen tyrannosauruspuvut osallistuakseen 100 metrin juoksuun. Tavoitteena oli selvittää, kuka oli nopein tyrannosaurus.

Aikuisten sarjan voittajaksi nousi paikallinen Logan Kludsikofsky. Lasten sarjan voitti puolestaan 13-vuotias Sebastian Davis.

T-Rex Race -juoksukilpailu järjestettiin ensi kertaa vuonna 2019. Kilpailu herätti tuolloin maailmanlaajuista huomiota siitä otettujen kuvien ja videoiden levittyä viraalina. Tänä vuonna tapahtumassa tehtiin osallistujaennätys yhteensä 150 juoksevalla dinosauruksella.