Viimeinkin! Beverly Hills Kyttä saa jatkoa – mukana Eddie Murphy

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eddie Murphystä supertähden 1980-luvulla tehnyt toimintakomedia Beverly Hills kyttä saa jatkoa. Neljäs Beverly Hills kyttä on parhaillaan tuotannossa, ja se tullaan näkemään myöhemmin Netflixissä.

Beverly Hills Cop: Axel Foley -nimisen jatko-osan pääroolissa nähdään jälleen Eddie Murphy. Deadline-lehden mukaan elokuvan näyttelijäkaartiin ovat liittyneet mukaan myös Joseph Gordon-Levitt ja Taylour Paige. Elokuvan ojaa Mark Molloy.

Beverly Hills kyttä -elokuvien keskiössä on Murphyn esittämä katuviisas ja omilla säännöillään pelaava poliisi Axel Foley. Vuonna 1984 ilmestyneessä ensimmäisessä elokuvassa Foley matkusti Detroitista Kalifornian Beverly Hillsin rikkaaseen kaupunginosaan selvittämään ystävänsä murhaa.

Neljäs Beverly Hills kyttä on ollut suunnitteilla jo vuosien ajan. Elokuvasarjan viimeisin osa, Beverly Hills kyttä 3 sai ensi-iltansa vuonna 1994. Vuonna 2013 tuotannossa oli Axel Foleyn pojasta kertova spinoff-televisiosarja, mutta se ei päätynyt koskaan televisioruutuihin saakka.