Nyt puhuvat Britney Spearsin pojat: ”Toivomme hänelle terveempää mieltä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Britney Spearsilla on kaksi lasta entisen aviomiehensä Kevin Federlinen kanssa. Suhde on ollut koetuksella Britney Spearsin mielenterveyden hoitojaksojen sekä pakkoholhouksen vuoksi. Nyt Britney Spears on päässyt pois holhouksesta, mutta lapset eivät halua olla vielä äitinsä kanssa aktiivisesti tekemisissä.

Spearsilla on Federlinen kanssa 16-vuotias Sean Preston ja 15-vuotias Jayden James. Pojat ovat antaneet haastattelun Daily Mailille. He eivät vihaa äitiään, mutta odottavat hänen saavan mielenterveytensä tasapainoisemmaksi.

– Tämä tulee viemään varmasti paljon aikaa ja vaivaa, mutta haluan hänen parantuvan henkisesti. Kun hän on terve, haluan tavata hänet uudelleen, Jayden kertoi.