Ozzy ja Sharon Osbournesta jälleen realitytähtiä – uusi sarja seuraa muuttoa Iso-Britanniaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rocktähti Ozzy Osbourne tunnetaan paitsi musiikistaan, myös 2000-luvun alun odottamattomasta aluevaltauksesta. Ozzy, hänen managerivaimonsa Sharon ja perheen lapset tähdittivät tuolloin The Osbournes -realitysarjaa.

Osbourneista tulee pian jälleen realitytähtiä. BBC-kanavan tuleva Home to Roost keskittyy Ozzyn ja Sharonin muuttoon takaisin Iso-Britanniaan, josta molemmat ovat kotoisin. Ohjelmassa seurataan muun muassa Sharonin syntymäpäiväjuhlia ja pariskunnan tyttären Kellyn raskausaikaa.

– Tästä tulee hauska, koskettava ja rehellinen katsaus heidän uuteen elämäänsä Iso-Britanniassa, BBC:n dokumenttiosaston johtaja Clare Sillery kuvaili Deadline-sivuston mukaan.

Perheen elämää seurattiin vuosina 2002-2005 The Osbournes -realitysarjassa. Ohjelma oli valtava maailmanlaajuinen hitti. Sen suosion myötä televisiossa alettiin nähdä yhä runsaammin kuuluisuuksien ja heidän perheidensä elämää seuraavia realitysarjoja kuten Gene Simmonsin sukukalleudet ja Hurjat Hoganit.