Poliisi pyytää havaintoja: Näitkö Kotkan Pataässän kahakan?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi pyytää havaintoja viime viikonlopulta Kotkan Pataässä-ravintolassa tapahtuneesta väkivallanteosta. Tapahtumassa oli uhrina ravintolan järjestyksenvalvoja. Välikohtaus tapahtui perjantain ja lauantain välisenä yönä 3. syyskuuta hieman ennen kello kolmea.

Kotkassa Ravintola Pataässässä tapahtui perjantain 2.9. ja lauantain 3.9. välisenä yönä hieman ennen kello kolmea järjestyksenvalvojaan kohdistunut väkivallanteko. Valvontatallenteiden mukaan ravintolan asiakkaat ovat kuvanneet tanssilattialla tapahtunutta tekoa. Poliisi pyytää havaintoja numeroon 050 447 9574.

– Asiaa tutkitaan tällä hetkellä nimikkeellä tapon yritys. Tapahtuman kuvanneita sekä muita havaintoja tapahtumasta tehneitä pyydetään olemaan välittömästi yhteydessä poliisiin, Kaakkois-Suomen poliisi tiedottaa.