Tänään tv:ssä: Yksi Vesa-Matti Loirin viimeisistä elokuvarooleista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rakastettu suomalaisen viihteen ja taiteen monitaituri Vesa-Matti Loiri menehtyi 10. elokuuta 77 vuoden iässä. Tänään 5. syyskuuta televisiossa nähdään Elämältä kaiken sain, jossa Loiri teki yhden viimeisistä elokuvarooleistaan.

Mika Kaurismäen ohjaamassa elokuvassa Loiri näyttelee Urhoa, kesähuvilassaan huonokuntoisena leskenä omissa oloissaan viihtyvää vanhusta. Urhon tytär Tiina päättää yrittää parantaa tulehtuneita välejä isäänsä muuttamalla tämän luokse tyttärensä ja uuden aviomiehensä kanssa.

Elämältä kaiken sain sai ensi-iltansa vuonna 2015. Loirin ohella elokuvan päärooleissa nähdään Armi Toivanen, Peter Franzén, Lenita Susi ja Jani Volanen. Elokuva esitetään Subilla maanantaina 5. syyskuuta 2022 kello 21.