Rihanna yllätti ravintolassa – auttoi siivoamisessa sulkemisajan jälkeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taannoin Yhdysvaltojen nuorimmaksi miljardööriksi nimetty Rihanna on kerännyt kiitosta ravintolassa tekemällään eleellä. Keväällä esikoislapsensa saanut 34-vuotias laulaja auttoi luksusravintolan työntekijöitä myöhäisillan aterioinnin jälkeen.

Rihanna vieraili torstai-iltana ystävineen Michelin-palkitussa Caviar Russe -ravintolassa New Yorkissa. Laulaja pyysi henkilökunnalta lupaa jäädä ravintolaan vielä sulkemisajan jälkeen nauttiakseen kuuden ystävänsä kanssa kaviaarista, sashimista ja sampanjasta. Page Six -sivuston mukaan seurue viihtyi ravintolassa kahteen asti yöllä, minkä jälkeen Rihanna auttoi henkilökuntaa siivoamisessa ja paikkojen järjestelyssä.

Rihannan ja hänen poikaystävänsä ASAP Rockyn esikoinen syntyi toukokuussa. Viime aikoina pariskunta on jälleen nähty nauttimassa New Yorkin yöelämästä. Tähtiä kuvailtiin onnellisen näköisiksi Richie Akivan uudessa The Ned -yökerhossa.