Megan Fox ei poveaan piilotellut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien supertähti Megan Foxin ja hänen muusikkopoikaystävänsä Machine Gun Kellyn otaksuttiin eronneen, koska kaksikko ei ole julkaissut sosiaalisessa mediassa toisistaan oikeastaan mitään viime aikoina. Sittemmin parin kerrottiin olevan yhdessä ja valmistelevan tulevia häitään.

Nyt Megan on julkaissut itsestään upean kuvasarjan, jossa hän poseeraa melko niukassa asussa rollerityttönä. Varsinkin asuvalinnan yläosa lienee Foxin miespuolisten fanien mieleen, sillä se ei peitä kovinkaan tehokkaasti supertähden kurveja.

Megan Fox ja Machine Gun Kelly, eli oikealta nimeltään Colson Baker, kihlautuivat alkuvuodesta spirituaalisessa seremoniassa. He joivat muun muassa toistensa verta. Fox uskoo heidän olevan sielunkumppaneita ja ajautuneensa yhteen aiemmissa elämissä sekä kaikissa tulevissa myös.