HS: Antti Tuisku lopettaa keikkailun – muuttaa pois Suomesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Idolsin kautta Suomen kuuluisuuteen noussut laulaja Antti Tuisku lopettaa uransa keikkailevana artistina. Hän aikoo keskittyä jatkossa uuteen työhön ratkaisukeskeinä terapeuttina. Lisäksi mies muuttaa Espanjaan, joten Suomen areenat ovat tulevaisuudessa kauempana.

Viime viikonloppuna Helsingin Olympiastadionilla kahtena iltana esitetty konsertti saattoi olla viimeinen hetkeen. Seuraavan kerran mies esiintyy ensi kesänä, eikä jatkoa ole. Ensi vuonna ilmestyvä levy kulkee nimellä ”viimeinen albumi”.

Helsingin Sanomien haastattelun mukaan albumi on jo työn alla. Tuisku on opiskellut myös liikuntaohjaajaksi ja joogaohjaajaksi. Hän kertoi uusista urasuunnitelmista jo tammikuussa Instagramissa.

– Koska esimerkiksi tässä maassa kulttuurin ja tapahtuma-alan arvostus on ylipäänsä niin heikkoa ja harvalla alalla toimivalla ihmisellä on enää uskoa päätöksentekijöihin, olen itsekin kaikessa hiljaisuudessa opiskellut itselleni tämän pandemian keskellä toista ammattia. Valmistun loppu vuodesta lyhytterapeutiksi, Tuisku kertoi.