Härski kuljetusrobotti ajeli eristetyn rikospaikan läpi – videosta viraalihitti

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ruokia ja muita elintarvikkeita toimittavat kuljetusrobotit ovat herättäneet hämmästystä katukuvassa myös Suomessa. Nyt viraalina on levinnyt Yhdysvalloissa kuvattu video, joka paljastaa mitä tapahtuu robottikuriirin kohdatessa rikospaikan.

Videolla Connie-kuljetusrobotti kulkee jalkakäytävää pitkin kohti määränpäätään, kunnes sen eteen tulee poliisin eristämä rikospaikka. Robotti pysähtyy hetkeksi suunnittelemaan seuraavaa liikettään. Pian yksi poliiseista nostaa eristysteippiä, ja robotti jatkaa matkaansa rikospaikan halki.

Paikalla olevat poliisit ja toimittajat seuraavat robottia ihmetellen. Yhden paikalla olleista kuvaajista kuullaan ihmettelemässä, mitä tapahtuisi jos robotin kyydissä olisikin pommi. USA Today -lehden mukaan alue oli eristetty myöhemmin huijaukseksi paljastuneen ammuskeluhälytyksen vuoksi.