Seiska: Johanna Tukiainen vangittiin Ranskassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen kohujulkkis Johanna Tukiainen menetti taannoin tyttärensä Isabell Tahirin huoltajuuden Ruotsin kamarioikeuden päätöksellä muun muassa päihteiden käytön vuoksi.

Tukiainen valitti päätöksestä, mutta Isabellin huoltajuus siirtyi välittömästi viranomaisille.

Sosiaaliviranomaiset eivät ehtineet panna huostaanottoa käytäntöön, kun Johanna Tukiainen kaappasi tyttärensä väliaikaisena huoltajana toimineelta äidiltään, Marja Tukiaiselta. Alkoi pakomatka, mikä vei Tukiaisen aina Suomen Loviisasta Ranskan Bordeaux’iin. Mukana sieppausdraamassa oli Tukiaisen kaksi koiraa, mopsi ja chihuahua sekä miesystävä Veijo Lalli.

Seiskan mukaan pakomatka päättyi Ranskassa. Poliisit pidättivät Tukiaisen ja ottivat pienen tytön huostaan. Veijo Lalli päästettiin vapaaksi, koska kansainvälinen etsintäkuulutus ei koskenut häntä. Lalli toi Tukiaisen koirat takaisin Suomeen. Tukiaisen nykyistä olinpaikkaa ei tiedetä, mutta hänet toimitetaan todennäköisesti Ranskasta Ruotsiin vangittuna.