Kanye West pokasi maailmankuulun supermallin? Huhumylly pyörii

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti Kanye West on yhdistetty uransa aikana useisiin malleihin. Viime vuonna Kim Kardashianista eronnut artisti on nyt yhdistetty huippumalli Candice Swanepoeliin. Huhut Kanyen ja Candicen suhteesta alkoivat, kun kaksikko nähtiin viettämässä yhdessä aikaa New Yorkin muotiviikoilla aiemmin syyskuussa.

Page Six -lehden mukaan kaksikon on vahvistettu seurustelevan. Samaisessa lehdessä suhteen tosin epäiltiin olevan myös pelkkä julkisuustempaus. Kanye ja Candice lähentyivät ainakin alun perin työn merkeissä.

Mallikaunotar nimittäin työskentelee räppärin Yeezy-muotimerkin aurinkolasimalliston tuoreena mainoskasvona. Kaksikolla kerrotaan olevan yhteisiä mielenkiinnon kohteita muodin ja luovien alojen parissa.

Kanye Westin ja Kim Kardashianin runsaasti julkisuudessa ollut liitto sai päätöksen avioeron merkeissä alkuvuodesta 2021. Sittemmin Kanye on yhdistetty Julia Foxiin ja Chaney Jonesiin, jotka molemmat työskentelevät malleina.