Rinnat photoshopattu? Yläosattoman Emilyn rusketusraidat ihmetyttävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu supermalli Emily Ratajkowski haki äskettäin avioeroa aviomiehestään Sebastian Bear-McClardista. Siitä saakka maailmankuulu mallikaunotar on kuulunut maailman kuumimpiin sinkkunaisiin. Ja äiteihin.

Tällä kertaa Emily poseeraa näyttävästi yläosattomissa ja on peittänyt rintansa käsillään. Hänen rusketusraitansa herättävät ihmetystä tarkkuudellaan, sillä kaunotar on tuskin käyttänyt vain yksiä biksuja viime aikoina. Siksi onkin syytä epäillä, että onko rintoja mahdollisesti viimeistelty kuvankäsittelyllä.

Emily Ratajkowski jätti New Yorkissa. 31-vuotias malli ei ole kommentoinut eroa julkisesti. Bear-McClardin on kuitenkin huhuttu pettäneen Ratajkowskia useampaan otteeseen. Ratajkowski ja elokuvatuotajana työskentelevä Bear-McClard menivät naimisiin helmikuussa 2018. Pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi, maaliskuussa 2021 syntynyt Sylvester. Asumusero pariskunnalle tuli jo elokuussa.