Helsingin pelastuslaitos pelasti tulipalosta kolme koiraa, kanin ja käärmeen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingin Alppilassa sijaitsevassa kerrostalon huoneistossa syttyi sunnuntai-iltana tulipalo. Huoneistossa ei ollut palon syttyessä paikalla ihmisiä, mutta asunnosta pelastettiin useita lemmikkieläimiä.

Noin puoli seitsemän aikaan syttynyt tulipalo sammutettiin palokunnan toimesta. Pelastuslaitoksen savusukeltajat löysivät asunnosta kolme koiraa, yhden lemmikkikanin ja yhden lemmikkikäärmeen. Tajuttomina huoneistosta pois kannetuille koirille annettin Helsingin Sanomien mukaan lisähappea häkämyrkytyksen vuoksi, ja ne virkosivat sittemmin.

Pelastuslaitos kuljetti koirat ja lemmikkikanin Yliopistolliseen eläinsairaalaan tarkastusta varten. Käärme oli hengissä pelastuslaitoksen poistuessa. Omistaja otti sen haltuunsa saavuttuaan paikalle. Tulipalo sai alkunsa asunnon keittiöstä, joka tuhoutui tapahtuneen seurauksena. Palon syttymissyytä selvitetään parhaillaan.